FAQ

Meest gestelde vragen


Kan ik langs komen met een eigen gevonden pand?


Uiteraard! U bent zeker welkom om op uw eigen gevonden pand een cijferanalyse te maken. Wij begeleiden u ook graag inzake de lening en de verdere afhandeling van het dossier.


Waarom ga ik niet rechtstreeks naar de promotor?


De prijs die u betaalt, is dezelfde. Het voordeel van onze service is dat u perfect weet waar u aan toe bent, zeker op financieel vlak. Het gaat over een belegging in vastgoed. Beleggen in vastgoed is nu eenmaal een andere zaak dan het kopen van een gezinswoning. De meeste promotoren bieden deze service om te beginnen niet aan. Daarnaast bieden wij u een eerlijk en vooral onafhankelijk advies. De promotor zal steeds zijn eigen project presenteren als hét project op maat voor u, terwijl wij u een breed aanbod kunnen voorleggen.


Wat met de compromis?


Wij zijn steeds aanwezig bij de ondertekening van de compromis samen met de promotor of vastgoedmakelaar. De promotor is tenslotte de ideale persoon om u de technische details van het pand toe te lichten. Hij kent immers het lastenboek vanbinnen en vanbuiten. Door onze aanwezigheid en ervaring bieden wij echter een houvast.


Wie zorgt voor de verhuring?


De meeste promotoren waarmee ik samenwerk, hebben ook een service als rentmeester. Dit betekent snellere verhuring en een hogere garantie op rendement. Ook bij kleine akkefietjes (bvb. een kapotte lamp, lekkende kraan, ...) springen zij in. Hiervoor hoeft u dus zelf niet langs te gaan. Bij ons betekent een belegging in vastgoed een belegging zonder zorgen.

L&C Immo consult

L&C Immo consult Copyright 2019 @ All Rights Reserved