FAQ

L&C Immo Consult
Vast goed beleggen zonder zorgen

Meest gestelde vragen


Ik heb net een eigen pand aangeschaft. Kan ik een beroep doen op jullie diensten?


Uiteraard! U bent zeker welkom om een cijferanalyse of financieel plan te laten berekenen. Wij begeleiden u ook graag inzake de lening en de verdere afhandeling van het dossier.


Waarom ga ik niet rechtstreeks naar de promotor?


Het voordeel van onze service is een nauwkeurige begeleiding op financieel vlak. Investeren in beleggingsvastgoed wordt anders aangepakt dan de aankoop van een gezinswoning. De meeste promotoren bieden deze dienst niet aan. En dit voor dezelfde prijs!


De verkoopsovereenkomst?


Wij zijn steeds aanwezig bij de ondertekening van de verkoopsovereenkomst samen met de promotor of vastgoedmakelaar. De promotor is tenslotte de ideale persoon om u de technische details van het pand toe te lichten. Hij kent immers het lastenboek. Door onze aanwezigheid en ervaring bieden wij echter een houvast.


Wie zorgt voor de verhuring?


De meeste promotoren waarmee wij samenwerken, hebben ook een service als rentmeester. Dit betekent snellere verhuring en een hogere garantie op rendement. Ook alledaagse problemen lossen zij op. Hiervoor hoeft u dus zelf niet langs te gaan. Bij ons betekent een belegging in vastgoed een belegging zonder zorgen.


Moet ik het volledige traject volgen?


Hoeft niet. U kan ook steeds advies vragen over een welbepaald deelaspect. Uiteraard is het wel aan te raden voor iemand die zijn eerste stappen zet in de vastgoedwereld.

L&C Immo Consult

L&C Immo Consult Copyright 2019 @ All Rights Reserved